Word to Word

Oversættelsesbureauet Word to Word så dagens lys i 2011

Laila Søndergaard, som har mange års erfaring med oversættelsesbranchen, havde spottet, at markedet for oversættelser manglede noget – nemlig et gedigent oversættelsesbureau, hvor hurtig feedback og kvalitetsoversættelser til lave priser var i højsædet.

Hos Word to Word tror vi på WORD

  • WorldWideWeb tilbyder blandt andet automatiske oversættelsesprogrammer, der er gratis at anvende, men som absolut ikke er anbefalelsesværdige, hvis I vil have kvalitetsoversættelser. Husk også på, at alt hvad i lægger ud på internettet ikke længere er fortroligt
  • Optimering er et stort buzzword hos Os. Vi sikrer jer optimal oversættelse – hver gang
  • Respons er alfa & omega. Vi svarer jer tilbage inden for en time
  • Dygtighed er kodeordet, når vi ansætter vore oversættere. Vi sikrer jer, at vore oversættere altid er ajour med den nyeste viden indenfor feltet

Vi sikrer dig de bedst mulige oversættelser

Vi oversætter til og fra stort set alle verdens sprog: dansk, engelsk, tysk, fransk, svensk, norsk, finsk, spansk, italiensk, de slaviske sprog m.fl. Vores kompetente freelance-oversættere, der benytter de nyeste professionelle oversættelsesværktøjer, garanterer dig de bedst mulige oversættelser.

Vi sikrer dig den bedst mulige kvalitet

Vores oversættere, der ofte er bosiddende i udlandet, oversætter udelukkende til deres modersmål. De har kendskab til hvert deres fagområde, hvorfor fagudtryk, termer m.v. altid sikrer dig den bedst mulige kvalitet. Vi oversætter i det format du ønsker, f.eks. Microsoft® Word, Excel, Adobe InDesign m.fl.

Vi sikrer dig de bedst mulige priser

Vi bruger udelukkende freelance-oversættere. Det gør, at vi kan holde udgifterne nede, hvilket kommer vore kunder til gode. Dermed garanterer vi yderst konkurrencedygtige priser.