Vi har gennem flere år brugt Word to Word til oversættelser i Glade Chefer. Hver gang med hurtig levering og til vores fulde tilfredshed. Vi har gennem tiden fået tekst oversat til 7 forskellige sprog, og med Word to Word kan vi nøjes med én leverandør, der gør det meget lettere for os at håndtere.

Jeg vil varmt anbefale Word to Word til professionelle oversættelser – vi glæder os til at fortsætte samarbejdet fremover.

Thomas Bang PetersenPartnerGlade Chefer

River Online har ofte benyttet Word to Word til oversættelses tekstopgaver. River Online er en virksomhed med mange internationale kunder, og det kræver tekstopgaver på flere forskellige sprog. Disse opgaver løser Word to Word for os til fuld tilfredshed, hurtigt, effektivt og sprogligt 100% i orden. Det er af stor betydning for både River Online og vores kunder, at vi kan forvente korrekte oversættelser i god kvalitet. Vi kan klart anbefale Word to Word til oversættelsesopgaver, de ved hvad de har med at gøre.

Jesper Riber, direktør, River Online

”Jeg bruger ofte Word to Word til oversættelsesopgaver, fordi jeg kan regne med fin service hele vejen igennem og gode oversættelser. En aftale er en aftale, hvilket betyder meget, når der ofte er en travl kunde i den anden ende. Jeg oplever stor fleksibilitet hos Finn og one point of contact, som jeg værdsætter.”

Anne Hasselholm, Partner, kommunikationsrådgiver, journalist, HASS Q & CO.

Desitin Pharma har anvendt Word to Word igennem de sidste 5 år til vores oversættelsesopgaver og vi er meget tilfredse.

Word to Word løser såvel enkle som mere komplekse certificerede opgaver på flere forskellige sprog med en professionalisme og en hurtighed, som vi påskønner meget.

Jeg kan varmt anbefale et samarbejde med Word to Word.

Tina Nørgaard, Direktør, Desitin Pharma A/S

De oversættelsesopgaver vi over en længere periode har fået udført, er vi meget tilfredse med. Word to Word leverer præcise og professionelle oversættelser, overholder aftaler og er informative og hjælpsomme.

Søren Hermansen, SKRIVansøgning